Outdoor accessories to keep you warm

Ontdek de collectie van Heatkeeper. Speciaal ontworpen voor actieve buitenmensen. Lekker warm en comfortabel. Onze collectie kenmerkt zich door een hoge functionaliteit, kwaliteit en is verrassend betaalbaar. Ben jij graag buiten? Vertrouw dan op je Heatkeeper producten.

Thermoshirts

Een functionele onderkledinglijn die je beschermt bij lage temperaturen. Voor jong en oud, dames- heren en kindermaten.

Thermobroeken

Evenals de Thermoshirts vervaardigd van hoogwaardige kwalitatieve materialen met een optimale pasvorm. Voor jong en oud, dames- heren en kindermaten.

Thermosokken

Volledig gebrushed van binnen en met een perfecte pasvorm het antwoord tegen koude voeten. Verkrijgbaar in de maten 36/41 en 41/46.

Handschoenen

De handschoenen en wanten van Heatkeeper. Ons antwoord als bescherming van je handen tegen de kou. Met een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Het assortiment biedt diverse modellen met en zonder afneembare vingertoppen en geïntegreerde touchscreen compatibiliteit.

Mutsen

Onze collectie mutsen, beanies en balaclavas zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Stuk voor stuk voorzien van de herkenbare Heatkeeper logopatch. Ontworpen voor jouw hoofd onder alle weersomstandigheden.

Sjaals

De kenmerkende stijl past bij jouw actieve buitenleven en ontspannen looks.

Rely on your heatkeepers

Heatkeeper producten hebben allen een hoge TOG waarde. Dit staat voor de thermische isolatiewaarde. Voor kleding loopt deze veelal van 0 tot 4. Hoe hoger de TOG waarde, hoe warmer de kleding. Heatkeepers houden je droog en warm omdat de lichaamstemperatuur wordt gereguleerd. Heatkeeper producten zijn zodanig ontworpen dat je altijd een goed draagcomfort hebt. Met verfijnde patronen, verstevigde delen en hoogwaardige stoffen waaronder fleece, wol en 3M Thinsulate coating.